Hunter Engineering Company - NyitólapHivatalos forgalmazó: Weszti Kft.

Futóműállítók és a futómű állításhoz szükséges kiegészítők

Hawkeye Elite™ Prémium futóműállító rendszer

Nagyobb termelékenység és profit az újításoknak köszönhetően.
- Új kerék adapter konstrukció (Hunter szabadalom)
- Új 3D prizma (Hunter szabadalom)
- Nagy felbontású kamerák!

Videók

HawkEye™ Futóműállító Nagy Felbontású Digitális Kamerákkal

A HawkEye nagy felbontású kamerákkal rendelkező futóműállító szabadalmazott technológiákat használva kínálja a műhelyeknek a pontosság, a villámgyors futóműállítás és a nagyobb termelékenység előnyét egy talpalatnyi helyen.

Videók

DSP700 Futóműállító

Gyors, pontos futóműállítás kedvező áron!


Hawkeye Futóműállító Rendszer ProAlign® Szoftverrel

A HawkEye futóműállító rendszer ProAlign szoftverrel ideális azon műhelyek számára, akik minimális befektetéssel kívánnak termelékenyebb szolgáltatás nyújtani.

Tehergépjármű és Busz Futóműállító Rendszerek

A Hunter WT sorozatú Tehergépjármű futóműállító rendszerek több mint 60 féle tengely konfigurációt támogatnak. Tartalmazza továbbá vontatók, teherautók, utánfutók és buszok tucatjainak gyári beállítási adatait és egy exkluzív futóműállító szoftvert kifejezetten a nehézgépjárművek és buszok futóműállításához kifejlesztve.

Futóműállító kiegészítők

Futóműállító kiegészítők Hunter futóműállítókhoz.

A Hunter Engineering Company a világ vezető futóműállító rendszer gyártója. A Hunter eljárásai a legújabbak a futóműállító technológia területén, ideértve az új HawkEye™ Futóműállítót Nagy Felbontású Kamerákkal.

A Hunter díjnyertes kutatás-fejlesztő csapata felelős rengeteg szabadalmaztatott és exkluzív eljárásért, ami által a Hunter termékek a leg termelékenyebb és a leg profitorientáltabb eszközök a futóműállítás területén. A Hunter az elsőszámú OEM(eredeti gyári műszer) beszállító a számítógépes futómállító rendszerek területén és számos díjat kapott annak elismeréseként, hogy nagyban hozzájárul a gépjármű javítások fejlődésében. A gyártók maguk is a Hunter futóműállító eszközöket választják a gyártás, a kutatás, a tesztelés és az oktatás során is.

 

Leegyszerűsítettük a futóműállítást mint az egyszer egy!

Vissza az elejére © 2018 Hunter Engineering Company / Weszti Kft.