Hunter Engineering Company - NyitólapHivatalos forgalmazó: Weszti Kft.

Kerékkiegyensúlyozók

GSP9700 Road Force Touch® kerékkiegyensúlyozó

Világ Elsőszámú Diagnosztikai kerékkiegyensúlyozója a legújabb technológiákkal.

Biztosítja a gumiabroncs "közúti vizsgálatát", miközben a kerék a kiegyensúlyozó gépre van felszerelve. Feltérképez és kiküszöböl gyakorlatilag minden hibát, ami a gumiabroncs és a felni vibrálását okozhatja. A StraightTrak® oldalirányú erők mérése funkcióval kiküszöbölhetjük a gumi indirekt kopásából adódó oldalirányú húzását a gépjárművön. SmartWeight® kiegyensúlyozó technológiával pedig jelentősen csökkenthetjük a gumiabroncsok kiegyensúlyozáshoz szükséges súlyok mennyiségét.

A megújult dizájn mellet, új gyorsabb szoftvert kapott a gép és ipari érintőképenyőt. Ezen kívül az új eCal® (automatikus kalibrálás) teszi még pontosabbá a mérést.

(A képen látható HammerHead™ (felső lézer) opcionális felszerelés

GSP9200 SmartWeight Touch® kerékkiegyensúlyozó

A Hunter SmartWeight kerék kiegyensúlyozó család legújabb tagja.

A méltán híres GSP9200-es legújabb verziója. Nem csak új dizájnt kapott a gép, hanem belül is jócskán átdolgozták a Hunter mérnőkei. Új innovatív grafikai megjelenítést és ipari érintőképernyőt kapott a kiegyensúlyozó. E mellett számos újdonság is bele került ,mint az eCal® (automatikus kalibrálás) és oktató videók. Úgy lett tervezve, hogy pénzt spóroljon meg és növelje a termelékenységet és természetesen a jól bevált SmartWeight® súlycsökkentő program is megtalálható a kiegyensúlyozóba.

(A képen látható HammerHead™ (felső lézer) opcionális felszerelés

GSP9700 Road Force® kerékkiegyensúlyozó

A Világ Elsőszámú Diagnosztikai kerékkiegyensúlyozója

Biztosítja a gumiabroncs "közúti vizsgálatát", miközben a kerék a kiegyensúlyozó gépre van felszerelve.Feltérképez és kiküszöböl gyakorlatilag minden hibát, ami a gumiabroncs és a felni vibrálását okozhatja. A StraightTrak® oldalirányú erők mérése funkcióval kiküszöbölhetjük a gumi indirekt kopásából adódó oldalirányú húzását a gépjárművek első tengelyén, a SmartWeight® kiegyensúlyozó technológiával pedig jelentősen csökkenthetjük a gumiabroncsok kiegyensúlyozához szüséges súlyok mennyiségét.

Most TPMSpecs™ adatbázissal

(A képen látható HammerHead™ és keréklift opcionális felszerelés)

Videók:

GSP9200 SmartWeight® kerékkiegyensúlyozó

A Hunter SmartWeight kerék kiegyensúlyozóegy nagy teherbírású kiegyensúlyozó egyedülálló funkciókkal. Úgy lett tervezve, hogy pénzt psóroljon meg és növelje a termelékenységet egy forradalmian új SmartWeight kiegyensúlyozó technológiával, továbbá most tartalmazza a komplett TPMS adatbázist adatokkal és eljárásokkal együtt.

(A képen látható HammerHead™ és keréklift opcionális felszerelés)

GSP9600HD ForceMatch® tehergépjármű kerékkiegyensúlyozó
(angol nyelvű pdf)

A Hunter ForceMatch kerékkiegyensúlyozójával a technikus összepárosíthatja átmérő alapján a dupla- és a hajtott kerekeket azonos tengelyen, hogy megnövelje a gumik élettartamát és megelőzze idő előtti elhasználódásukat. A GSP9600HD kerékkiegyensúlyozó 52" átmérőig képes centírozni tehergépjármű és busz kerekeket, valamint a legtöbb személy- és kistehergépjárművek kerekeit is és ezáltal ez a gép az egyike a legsokoldalúbb gépek közül a piacon. Tartalmazza a SmartWeight® kiegyensúlyozó tecsnológiát.

(A képen látható HammerHead™ opcionális felszerelés)

Videók:

Kerék kiegyensúlyozó kiegészítők

Hunter GSP és DSP Kerék kiegyensúlyozó készülékekhez.

Videók:
Vissza az elejére © 2018 Hunter Engineering Company / Weszti Kft.